06-11427135Whatapp icon

Mail ons

info@huureenvakman.com

Reviews

Laat gerust een review achter!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.227.2.109 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Rob Kwakkenbos Rob Kwakkenbos uit Kamerik schreef op 26 januari 2019 om 12:46:
Keuken en woonkamer laten schilderen. Goede duidelijk offerte, zeer prettig contact bij opnemen. uitvoering uitstekend
Rien van Eeuwijk Rien van Eeuwijk uit Woerden schreef op 13 januari 2019 om 18:22:
Deze vakmensen verstaan en snel handelen en goed werk afleveren. Het hele bedrijf is zich ervan bewust kwaliteit te leveren. Zowel aan de uitleg kant, aan het opnemen, als het werk zelf. Zelden zoveel kwaliteit bij één en hetzelfde bedrijf meegemaakt. Ik beveel dit bedrijf van harte aan. Bij mij zijn Oscar en Ricardo geweest, als de rest net zo goed is als deze twee kanjers, dan zou ik adviseren dit bedrijf in te huren voor je schilderwerk.
Liesbeth Liesbeth uit Zoetermeer schreef op 29 september 2018 om 09:01:
De schilders Oscar en Ricardo hebben ons vrijstaande huis getransformeerd tot een modern uitziende woning door de goed geadviseerde kleurencombinatie. Er zat zeer veel houtreparatie en schilderwerk aan het huis - meer dan verwacht -, maar dat hebben zij enthousiast, planmatig, flexibel en uiterst vakkundig op zich genomen. We genieten ontzettend van het resultaat! Daarnaast waren ze prettig in de omgang. Graag tot een volgende keer!
Mekki’s Barbershop Mekki’s Barbershop uit Woerden schreef op 24 september 2018 om 23:13:
Echt vakmannen die verstand hebben van het vak! Aantal maanden geleden de zaak van binnen opnieuw laten schilderen waarbij zelfs de plinten hersteld en geschilderd zijn. Oog voor defail en kwaliteit waardoor ik uiterst tevreden ben met het resultaat. Ga zo door mannen! Groet Mekki’s Barbershop.
Hans Lange Hans Lange uit Reeuwijk schreef op 24 september 2018 om 21:56:
Het team van Huureenvakman.com heeft het buitenschilderwerk van onze vrijstaande woning onderhanden genomen. Zeer grondig en professioneel gewerkt met gebruik van de beste materialen. Afspraken worden stipt nagekomen. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en kunnen Huureenvakman.com zeer zeker aanbevelen!
Joyce telkamp Joyce telkamp uit Woerden schreef op 24 september 2018 om 19:26:
Heel erg blij met het schilderwerk dat bij onze woning is verricht! Er was veel houtrot en dit hebben de mannen perfect weg gewerkt! Altijd netjes optijd en erg beleefd. Ze doen hun naam eer aan, echte vakmannen.
Ruben Ruben uit Woerden schreef op 31 mei 2017 om 17:38:
Super werk, zat echt verlegen en had zelf ook niet iedere dag de mogelijkheid gelukkig konden zij van vrijdag t/m zondag bij ons langs komen om de klus te klaren. Top werk jongens ik bel jullie voor de volgende klus zeker weer. Met vriendelijke groet, Ruben
Ashley Ashley uit Utrecht schreef op 26 mei 2017 om 21:58:
Mitchell en Jan hebben onze volledige woning gewit. Netjes op tijd en alles volgens de gemaakte afspraken. Wij zijn erg tevreden met het eind resultaat! Aanrader.


Kijk voor meer Reviews op Google gerust eens op:

WhatsApp Stel u vraag aan ons via WhatsApp