06-11427135Whatapp icon

Mail ons

info@huureenvakman.com

Renovatie schilderwerk Schoonhoven

Renovatie schilderwerk:

In eerste instantie denken veel mensen dat dit het juiste moment is om de schilder te bellen wanneer het schilderwerk er uitziet als op onderstaande foto’s. Dit is geen verkeerde gedachte, toch?

Als u uw woning in een goede staat wilt houden, zult u op onderstaande foto’s zien dat dit dus niet het geval is. Hier had 2/3 jaar geleden al geschilderd moeten worden.
Een opfrisbeurt dient gemiddeld om de 3 jaar gedaan te worden. Hierbij wordt het hout niet meer kaal gemaakt. De huidige verf wordt dan enkel opgeschuurd en over gelakt. Op deze manier bouwt u een goede laagdikte op waardoor het hout van uw kozijnen nog beter beschermd wordt tegen de weersinvloeden. Dit zorgt er ook voor dat de kosten per schilderbeurt beperkt blijven omdat er dan geen reparaties uitgevoerd hoeven te worden.

De reparaties worden gedaan met een hoogwaardige 2 componenten epoxy of er wordt een nieuw stuk hout in gezet. In dit geval was de keuze voor epoxy de beste. Omdat de afwatering niet heel goed is bij dit oude pand, wordt er onderaan de kozijnen epoxy gebruikt. Dit kan niet rotten of breken, waardoor een dergelijk ontstaan van houtrot uitgesloten blijft. Een duurzame reparatie dus.

Vervolgens worden de kozijnen weer helemaal strak geschuurd zodat er nergens los zittende verf meer te vinden is. Er is nu weer een goede basis om een nieuw verfsysteem op aan te brengen.
De slechte plekken zijn gerepareerd en nieuwe kit randen zijn aangebracht.

Vervolgens wordt alles 2 maal over gegrond en afgelakt. Dit is een goede bescherming van uw kozijnen en geeft uw woning weer de fantastische uitstraling zoals deze verdient!
(Van de reparaties is geen spoor meer te bekennen)

Ook op de plekken waar “niemand kijkt” kunt u er bij ons vanuit gaan dat het werk uitgevoerd wordt zoals u van een vakschilder mag verwachten!

Genieten, toch?

 

Comments are closed.

WhatsApp Stel u vraag aan ons via WhatsApp