06-11427135Whatapp icon

Mail ons

info@huureenvakman.com

Onze diensten

Diensten voor een eerlijke prijs

Ervaren klussers en verhuizers

De ervaren vakmannen van Huureenvakman.com leveren de diensten zoals u die van een echte vakman verwacht. Diensten die wij voor u kunnen verzorgen zijn o.a.:

Inzetbaar in heel Nederland

Elke dag van het jaar een vakman voor uw klus!

De vakmannen zijn door heel Nederland actief. Zit u gebonden aan specifieke tijden of aan een strak schema? Dan kunt u bij Huureenvakman.com ruim van te voren een vakman inhuren voor uw klus. Ook wanneer u een spoed klus heeft op een ongebruikelijke tijd, kunnen wij u in veel gevallen van dienst zijn!

Schilderwerken

Onze schilders hebben een oog voor detail en voeren hun werk uit met een passie! Zo kunt u bij ons terecht voor uw binnen- en buiten schilderwerk. Er wordt uitsluitend gewerkt met professioneel materiaal. De schilders van Huureenvakman.com verzorgen uw klus van A tot Z.

Huur een schilder

Verhuizer

Verhuizen is een klus waar veel mensen tegen op kijken. Onze vakmannen daarentegen, doen dit graag voor u! Uw inboedel wordt strategisch ingeladen en beschermd om te kans op schade te beperken tot een minimum. Er wordt gebruik gemaakt van verhuisdekens, bubbelfolie, seal en hondjes om uw inboedel zo veilig mogelijk te transporteren door een ervaren chauffeur.

Huur een verhuizer

Klusser

Het schilderwerk en de verhuizing achter de rug? Dan komt nu de klusser vast goed van pas! Gordijnen, planken en lampen ophangen. Of het monteren van uw nieuwe meubelen. Het wordt allemaal verzorgd door de vakmannen van Huureenvakman.com. Heeft u een klus idee? Deel het met ons, wij denken graag met u mee!

Huur een klusser

Een offerte aanvragen

Schilderwerken

Beschrijf zo duidelijk mogelijk welke schilder werkzaamheden u wilt laten uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan het aantal m², de ondergrond, de huidige kleur en welke kleur er gebruikt dient te worden.

Verhuizen

Stel een specifieke inboedellijst op en vermeld het aantal kilometers van adres A naar adres B. Benoem zo nodig ook bijzonderheden, bijvoorbeeld erg waardevolle of breekbare attributen.

Klussen

Beschrijf uw klus zo volledig mogelijk. Vermeld uw wensen tot in detail en stuur indien nodig een voorbeeld mee. Zo kunnen wij meteen aan de slag om uw wens te realiseren!

Referenties

Nieuwsgierig naar onze referenties? Heel logisch! Zie de beoordelingen van onze klanten en laat u overtuigen! Lees meer op Werkspot!

" Drie sterke, meedenkende jongens hebben mijn spullen netjes ingepakt en zorgvuldig ingeladen. Ook na dat alle spullen verhuisd waren, hebben zij de spullen die zij uit elkaar gehaald hebben netjes in elkaar gezet. Aanrader voor iedereen die goedkoop, maar zorgvuldig verhuisd wilt worden! "

-- Lees meer op Werkspot

" De werkzaamheden zijn boven mijn verwachtingen uitgevoerd en ik kan het iedereen aanraden. Goedkoop én kwaliteit, het bestaat echt! "

-- Lees meer op Werkspot

U heeft een klus... En nu?

U kunt een offerte aanvragen voor uw klus door te bellen of het contact formulier in te vullen. Beschrijf zo duidelijk mogelijk wat er moet gebeuren, dan vinden wij een geschikte vakman voor uw klus! De vakmannen denken in oplossingen en delen hun kijk op de klus graag met u.

Huur een vakman
 
WhatsApp Stel u vraag aan ons via WhatsApp